Mathebook
HOME MATH DICTIONARY DOWNLOAD FEEDBACK DISCLAIMER

Добре дошли в Mathebook.net Безплатни онлайн обучение сайт пълен с весело. Този уебсайт е напълно интерактивна и ще позволи на децата да практикуват и се учи математика лесно.

Нашият сайт е предназначен да помогне на студентите от различни класове, започва от детската градина, Начално, Близкия училище и гимназия по математика.

Целта на този сайт е да предостави нови образователни инструменти за учители, родители и изключване на студентите, които могат да се възползват от него. Тук ще намерите няколко E-работните листове и онлайн работните листове за различни теми като математика Алгебра, тригонометрични, геометрия, Математически анализ, Булева алгебра, вероятностите, Десетично, Дроб, матрици, Од и дори Numbers, композитен Numbers, графики, Процентно изчисление, секция, с добавка , Изваждане, радиан конвертиране, римските цифри, липсват номер и др ....

Сайтът е онлайн електронна тетрадка, както и теглене и редактират PDF файла д-работните листове, ако имате връзка с интернет можете да използвате онлайн E-тетрадката на компютъра ви, или по друг начин можете да изтеглите PDF файлове от електронната работните листове и запишете на вашия компютър за по-нататъшна употреба, или дори изпраща на работните листа на приятелите си по електронна поща, всичко това PDF файл E-работните листове са самостоятелно редактиране, така че да не вземе да разпечатвате, можете да напишете отговорите на въпросите, в PDF файла файлове на вашия компютър и записване или изпращане по електронна поща, тя е напълно мобилни устройства.

Все пак, ако желаете да се използва в класната стая, без компютри, можете да разпечатвате на този PDF файл E-работните листове. С този онлайн работните листове не е нужно да се купуват всякакви математика практика книга.

Освен това за улесняване на децата ни също са направени онлайн справочник по математика за деца, нейните организирани по азбучен ред, деца да отидете в този указател и да научат значението на няколко сложни термини математиката с лекота.

Това се прави превод от английски език, първоначалния сценарий е на началната страница на нашия сайт, ако смятате, че не е граматически правото Моля, помогнете ни да се коригира и изпраща правилните преведени скрипт, използвайки формуляра за обратна връзка.