Mathebook
HOME MATH DICTIONARY DOWNLOAD FEEDBACK DISCLAIMER

Velkommen til Mathebook.net en online gratis Uddannelsescenter hjemmeside fyldt med sjov. Dette websted er fuldt interaktive og vil gøre det muligt for børnene at praksis og lære matematiske let.

Vores hjemmeside er designet til at hjælpe eleverne i forskellige kvaliteter, starter fra børnehaven, Elementary, Middle School og High School Math.

Målet med denne hjemmeside er at skabe nye uddannelses-værktøjer til lærere, forældre og ud af kurs studerende, der kan drage fordel af det. Du kan finde flere e-regneark og online regneark for forskellige Math emner gerne Algebra, trigonometriske, geometri, Calculus, Boolesk algebra, sandsynlighed, Decimal, Fraktion, Matrix, Ulige og lige numre, Composite Numbers, Grafer, Procent beregning, Division, tilføjelse , Subtraktion, Radian konvertering, Roman numre, manglende antal, etc ....

Webstedet har en Online e-projektmappe samt downloades og redigeres PDF fil e-regneark, hvis du har en internetforbindelse kan du bruge online e-projektmappe på din computer, eller alternativt kan du downloade PDF-filer i e-regneark og gemme på din computer til senere brug, eller selv sende regneark til dine venner via e-mail, alt dette PDF fil e-regneark er selvstændige redigeres, så du ikke behøver tage udskrive, kan du skrive svarene på de spørgsmål, i en PDF-fil filer på computeren og gemme eller sende via e-mail, det er fuldstændig mobilkommunikation.

Stadig, Hvis du ønsker at bruge i et klasseværelse uden computere kan du tage udskrive denne PDF-fil e-regneark. Med denne online-regneark, du behøver ikke at købe nogen Math praksis bog.

Derudover skal lette de børn vi har også gjort en online Math Directory for børn, sin organiseret alfabetisk, børnene kan gå til denne mappe og lære de betydninger af flere komplekse matematiske udtryk med legende lethed.

Denne oversættelse er udført fra engelske sprog, den oprindelige manuskript er på vores hjemmeside, hvis du føler, at det ikke er grammatisk ret skal du hjælpe os med at rette og sende den korrekte oversat script, ved hjælp af feedback-formularen.