Mathebook
HOME MATH DICTIONARY DOWNLOAD FEEDBACK DISCLAIMER

Welkom bij Mathebook.net een online Free Learning website vol met plezier. Deze website is volledig interactief en het zal mogelijk kinderen naar de praktijk en leren wiskunde gemakkelijk.

Onze website is bedoeld om studenten van verschillende rangen, die begint vanaf Kindergarten, elementair, Middle School en High School Math.

Het doel van deze website is het verschaffen van nieuwe onderwijs-tools voor leerkrachten, ouders en natuurlijk de studenten die er profijt van kunnen hebben. U vindt verschillende e-werkbladen en online werkbladen voor verschillende onderwerpen zoals Wiskunde Algebra, Goniometrische, Meetkunde, Calculus, Boolean Algebra, waarschijnlijkheidsrekening, Decimaal, Breuk, Matrix, even en oneven nummers, Composite Numbers, Grafieken, Percentage berekening, Division, toevoeging , Aftrekken, Radian conversie, Romeinse cijfers, ontbrekende nummer, etc ....

De website heeft een online e-werkmap evenals Downloadable en bewerkbare PDF-bestand e-werkbladen, als u beschikt over een internetverbinding kunt u gebruik maken van de online e-werkmap op uw computer, of anders kunt u de PDF-bestanden van e-werkbladen en opslaan op uw computer voor later gebruik, of zelfs de werkbladen sturen naar je vrienden via e-mail, dit alles PDF-bestand e-werkbladen zelfstandig zijn bewerkbaar, dus je hoeft je geen rekening afdrukken, kunt u de antwoorden op de vragen in het PDF-bestand bestanden op uw computer en deze opslaan of verzenden via e-mail, het is volledig mobiel.

Still, Als u gebruik wenst te maken in een klas zonder computers kunt u afdrukken van dit PDF-bestand e-werkbladen. Met deze online-werkbladen hoeft u niets te kopen eventuele Math praktijk boek.

Daarnaast om de kids hebben we ook een online directory Math voor kinderen, alfabetisch georganiseerd zijn, kinderen kunt naar deze directory en leer de verschillende betekenissen van complexe wiskundige termen met gemak.

Deze vertaling wordt gedaan vanuit het Engels, het originele script is op onze webstek, als je je voelt is het niet grammaticaal juiste help ons alstublieft te corrigeren en de juiste script vertaald, met behulp van de feedback formulier.