Mathebook
HOME MATH DICTIONARY DOWNLOAD FEEDBACK DISCLAIMER

Tervetuloa Mathebook.net online vapaa oppimisen verkkosivuilla täynnä hauskaa. Tämä sivusto on täysin interaktiivinen ja mahdollistaa lasten harjoitella ja oppia matematiikkaa helposti.

Sivustomme on suunniteltu auttamaan opiskelijoita eri laatuja, alkaa Päivähoito, Elementär, Middle School ja High School Math.

Tavoitteena Tämän sivuston tarkoituksena on tarjota uusia koulutus opettajille, vanhemmille ja pois tietysti opiskelijoita, jotka voivat hyötyä siitä. Löydät useita e-työkirjoja ja online-työkirjoja eri Math aiheita kuten Algebra, Trigonometriset, Geometry, Calculus, Boolen algebra, todennäköisyys, Decimal, murtoluku, Matrix, Odd ja jopa Numbers, komposiitti-numerot, kuviot, prosenttiosuus laskutoimituksen, Division Lisäys , Vähennyslasku, Radian muuntaminen, roomalaiset numerot, puuttuva määrä jne. ....

Sivustolla on online e-työkirjan sekä Ladattava ja muokata PDF-tiedoston e-työkirjoja, jos sinulla on internet-yhteyden, voit käyttää online e-työkirjan tietokoneellesi, tai vaihtoehtoisesti voit ladata PDF-tiedostot e-työkirjoja ja tallentaa tietokoneelle myöhempää käyttöä varten, tai jopa lähettää työkirjoja ystävillesi sähköpostitse, tämä kaikki PDF-tiedoston e-työkirjoja ovat itse muokattavissa, joten sinun ei tarvitse ottaa tulostaa, voit kirjoittaa vastauksia kysymyksiin ja PDF-tiedoston tiedostot tietokoneeseen ja tallentaa tai lähettää sähköpostitse, se on täysin siirrettävissä.

Silti Jos haluat käyttää opetusvälineenä ilman tietokonetta voit tulostaa tämän PDF-tiedoston e-lomaketta. Tämän online-työkirjoja, sinun ei tarvitse ostaa mitään Math käytännössä varaa.

Lisäksi helpotetaan lapsia meillä on myös online-Math Directory lapsille, sen järjestetty aakkosittain, lapset voivat mennä tähän hakemistoon ja oppia merkityksiä useita monimutkaisia matematiikka ehdot helposti.

Tämä käännös on tehty vuodesta Englanti kieltä, alkuperäinen skripti on meidän kotisivuillaan, jos tunnet, että se ei ole kieliopillisesti oikein auta meitä oikein ja lähetä oikea käännetty komentosarjan käyttäen palautelomaketta.