Mathebook
HOME MATH DICTIONARY DOWNLOAD FEEDBACK DISCLAIMER

Välkommen till Mathebook.net en online Gratis lärande webbplats full av roliga. Denna webbplats är helt interaktiv och gör det möjligt för barn att öva och lära sig matematik lätt.

Vår webbplats är utformad för att hjälpa studenter av olika kvaliteter, startar från Kindergarten, grundnivå, Middle School och High School Math.

Målet med denna webbplats är att ge nya verktyg för att lärare, föräldrar och ur kurs studenter som kan dra nytta av den. Du hittar flera e-kalkylblad och online kalkylblad för olika Math ämnen som algebra, Trigonometriska, geometri, kalkyl, Boolesk algebra, sannolikhet, Decimal, fraktion, Matrix, Udda och jämna nummer, Composite Numbers, diagram, Procentuell beräkning, Division, tillägg De fyra räknesätten, Radian konvertering, romerska siffror, saknade nummer, osv ....

Webbplatsen har en online e-arbetsbok samt i och redigeras PDF-fil e-kalkylblad, om du har en Internet-anslutning kan du använda online e-arbetsbok på datorn, eller alternativt kan du ladda ner pdf-filer i e-kalkylblad och spara på hårddisken för senare användning, eller ens skickar kalkylblad till dina vänner via e-post, allt detta PDF-fil e-kalkylblad är egna redigeras, så du behöver inte ta skriva ut kan du skriva svaren på de frågor i PDF-filen filer på datorn och spara eller skicka med e-post, det är helt mobil.

Fortfarande, Om du vill använda i ett klassrum utan datorer kan du ta skriva ut i denna pdf-fil e-kalkylblad. Med denna online-kalkylblad som du inte behöver köpa någon Math praktiken bok.

Dessutom för att underlätta för barnen har vi också gjort en online Math Directory för barn, dess organiserade i alfabetisk ordning, barnen kan gå till denna katalog och lära sig betydelser av flera komplexa matematik termer med lätthet.

Denna översättning sker från engelska språket, det ursprungliga skriptet på vår webbplats om du tycker det inte är grammatiskt rätt Hjälp oss att korrigera och skicka en korrekt översatt manus med hjälp av den feedback form.